DESCRIETI ROLUL UNEI APLICATII DE TIP DRIVER

Diagrama de activitate este uneori considerata ca fiind un grafic de flux, si desi diagrama arata ca un grafic de flux dar nu este. Modelarea in acest limbaj se realizeaza prin combinarea notatiilor UML in cadrul elementelor principale ale acestora denumite diagrame. Acesta este nivelul la care se produce: Aceasta imagine mentala este apoi transformata intr-o diagrama de activitate. Din numele de Interactiune , este clar faptul ca diagrama este utilizata pentru a descrie un anumit tip de interactiuni intre diferitele elemente ale modelului.

Uploader: Malacage
Date Added: 26 August 2008
File Size: 17.34 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 38661
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Fiecare limbaj de programare este definit printr-un model care utilizeaza si specializeaza conceptele din interiorul metamodelului.

Tlp organizatie componenta este, de asemenea proiectat separat, ca parte a proiectului de executie. Diagrama de clase nu este utilizata doar pentru vizualizarea, descrierea si documentarea diferitelor aspecte ale unui sistem, ci, de asemenea, pentru construirea codului executabil al aplicatiei software. Asadar pentru descrierea unui sistem sunt necesare un numar de view-uri, fiecare reprezentand o proiectie a descrierii intregului sistem si care reflecta un anumuit aspect al sau.

Scopul diagramei caz de utilizare este de a surprinde aspectul dinamic al unui sistem. Modelarea unui sistem poate fi o munca foarte dificila.

O diagrama de activitate prezinta fluxul secventelor de activitati si este de obicei folosita pentru a descrie activitatile realizate in cadrul unei operatii, folosind daca este cazul decizii si conditii.

O diagrama a claselor pentru un sistem de asigurari.

  CABLES TO GO JETLAN USB 2.0 TO ETHERNET ADAPTER DRIVER DOWNLOAD

Sistemele reactive pot fi definite ca un sistem care raspunde la evenimente externe sau interne. Diagrama de activitate este facuta pentru a intelege fluxul de activitati si, utilizata in principal de catre utilizatorii de afaceri.

De asemenea se pot vizualiza conditii, iteratii, valori returnate, precum si apllcatii active care se executa concurent cu alte obiecte active vezi figura 7.

Motor asincron – Wikipedia

Din discutia de mai sus, este clar ca o diagrama de activitate este trasata de la un nivel foarte ridicat. Cum se elaboreaza diagrama caz de utilizare? Un aspect important ce ar trebui inteles in mod clar este ca o diagrama de activitate nu poate fi compensata exact cu codul.

Principalele scopuri ale ambelor diagrame sunt similare, deoarece ambele sunt folosite pentru a capta comportamentul dinamic al unui sistem. Deci, solutia este de a utiliza diferite tipuri de modele pentru a surprinde diferite apliicatii ale interactiunii. Se pot defini si alte perspective, in cazul in care este remarcata necesitatea acestora.

Unsi orientare arhitecturala descrifti definita printr-o multime de continuturi. Diagramele sunt grafuri care prezinta simboluri ale elementelor de modelare model element aranjate astfel incat sa ilustreze o anumita parte sau un anumit aspect al sistemului.

Dezvoltare de noi produse

Acum clientul poate creste numarul de Order, in viitor, si in acest scenariu diagrama obiect va reflecta acest lucru. Reprezinta punctul de final cand starea obiectului nu se mai modifica.

Acesta are urmatoarele obiecte. Prima diagrama este o diagrama secventa, iar a doua este o diagrama de colaborare. Deci, va da o vedere de nivel ridicat al unui sistem. Modificarea starii se numeste tranzitie. Fiecare view arata piesa vazuta dintr-un anumit punct de vedere iar modelul complet utilizeaza toate punctele de vedere relevante. Scopul diagramelor de desfasurare pot fi descrise ca: UML reprezinta limbajul universal standard pentru dezvoltatorii software de pretutindeni, si de asemenea o combinatie excelenta a celor mai bune trei limbaje de modelare anterioare orientate pe obiecte Booch, OMT, and OOSE.

  HP PAVILION DV4 VIDEO CARD DRIVER

Fiecare tehnica de modelare de mai sus da o vedere diferita, statica sau dinamica, a unei aplicatii. Activitatea este o operatiune speciala a sistemului.

Asociere Asocierea este utilizata pentru a indica legatura dintre un Actor si un Use Case, in sensul ca acel actor participa intr-un fel oarecare in acel Use Case.

De fapt, aceste scopuri specifice sunt diferite unghiuri ale unui sistem de rulare.

Acesti agenti interni si externi sunt cunoscuti drept actori. Analiza unei aplicatii implica realizarea mai multor categorii de modele, dintre care cele mai importante sunt: Atunci cand o clasa depinde de o alta clasa, in sensul ca utilizeaza acea clasa ca si atribut al sau, se foloseste relatia de dependenta.

Primul apel este sendOrdercare este o metoda a obiectului Order.